2013. január 13., vasárnap



DEZSŐ CSABA PÉTER KÖNYVE:
     A csillagok az Ég királyai,
     a gyermekek a Föld csillagai
Szeretetről, Istenről, életről-halálról…
Megrendelhető tel: +36/20 596 4620,
d.csaba.peter@gmail.com
MAGYARORSZÁGON, utánvétellel: 6100 Huf+ postaköltség.


„A szó nem tudás, a tudás nem szó…” Ez a könyv nem szól mindenkihez, de akinek van szeme a látásra és füle a hallásra, tudja, az idő elérkezett.

Szabadság
Egy fogalom, egy utópia, illúzió vagy idea?
Ebben az értékevesztett, érték torzult világban minden globálissá vált: a félelmek, az eszmék, a hitek, a hibák… Nem csoda az általános kiábrándultság, hitehagyottság és szkepticizmus. Mindemellett az emberi torzulások, ferde hajlamok, olyan virágzását éljük, amely csak Róma pusztulásakor vagy hasonló esetekben volt jellemző. Most mégis van egy óriási különbség, ezúttal a romlás világméretűvé vált. Amíg a betegség lokális, könnyen is gyógyítható,de amikor már elborítja az egész testet, kultúrát, emberiséget, akkor csak a világpusztító égések (tűz), vagy az ISTEN-EMBER (tűz), ISTENEMBER kapcsolat segít. Sokunkban van egy külső várás-elvárás, hogy majd kívülről valaki segít. Van egy belsővárás, egy fajta tömegvonzás (lélekvonzás), egy belső út. Mi emberek olyanok lettünk, akiknek nem csak a teste fém és műanyag, hanem a szíve és lelke is. Az elménket hekkelik, fertőzik, irányítják, mi pedig megyünk aludni, mert az sokkal kényelmesebb. Mikor azt álmodjuk, hogy ébren vagyunk és minden olyan valóságosnak tűnik, nehéz felébredni… Ez az élet egy születés előtti állapot, de ha most nem tanulunk meg élni, akkor mi lesz az igazival?
Irányítás, kontroll, manipuláció, átverés, rabszolgaság...
Olyan függő megkötözött világban élünk, ahol nem marad időnk semmire, rohanás az egész életünk. Megelégszünk azzal, hogy túléljük ezt a krízist és közben szép csendben elfogyunk. Még azt is „megtanítják”, hogy mit higgyünk, mitől féljünk, merre menjünk. Ez nem volna baj, ha nem körbe-körbe járnánk. Több ezer év telt már el és csak a díszlet változott. Minden más változatlan!
Lehetünk analfabéták, hajléktalanok, tolvajok, csalók, vagy megbecsült polgárai a társadalomnak, van több diplománk, rengeteg pénzünk, hatalmunk, de valami mégsem stimmel!
Még is van kiút! Létezik egy olyan részünk, amely nem rabja térnek- időnek, anyagnak… Ami tiszta manipuláció mentes, ROMOLHATATLAN!!!!!!
A SZABADEMBER egy princípium, egyszerre test, szellem és lélek, passzív és aktív módon. Tanulnunk kell, saját magunknak! A mai divatos önismereti személyiségfejlesztő tréningek ugyan hasznosak, mégis egy bizonyos szoftverkezelő tanfolyamot képeznek. A szabadság ideájáig nem jutnak el. A SZABADSÁG, maga ISTEN. Isten megtapasztalása ez, ahol a tapasztaló eltűnik és csak Isten marad, maga a Mennyország, a megszentelt föld és nem térbe, időbe zárva, rejtve, hanem itt és most. Ki ne szeretné vágyni a csodát, csak eddig valahogy rossz felé mentünk…
Egyetlen lépés hiányzik, belépni a kapun, isten országába. Ez az ígéret földje!